Palvelut

Asumispalvelut

Asuminen omassa kodissa ei ole aina mahdollista. Psyykkisiin sairauksiin liittyy usein elämää hankaloittavia ongelmia, jotka vaikeuttavat itsenäistä asumista. Näissä tilanteissa tuetut asumispalvelut voivat olla monella tapaa parempi ratkaisu kuin pitkäaikainen asuminen sairaalassa.

Mente tuottaa monipuolisia asumispalveluja päihde- ja mielenterveyskuntoutujien vaihteleviin elämäntilanteisiin. Palveluvalikoimassamme on tuettua asumista, yhteisöllistä asumista (myös tilapäistä asumista) ja ympärivuorokautista palveluasumista Lahdessa ja Heinolassa.

Asumispalveluissamme korostuu asukkaan itsemääräämisoikeus sekä toipumisorientaatioon perustuva kuntoutus ja positiivinen mielenterveys.

Mente on asumispalvelujen tuottajana sitoutunut MPNetin kansallisiin asumispalveluiden laatukriteereihin sekä toipumisorientaation palvelulupauksiin.

Kuntoutuspalvelut

Mente Palvelut tuottaa kuntoutuspalveluina ryhmätoimintaa, kuntouttavaa työtoimintaa ja psykofyysista fysioterapiaa Lahdessa ja Heinolassa. Palvelujen tarkoituksena on tukea ja edistää kuntoutujan elämänhallintaa ja osallisuutta. Kuntoutuspalveluistamme saat tukea ja ohjausta muun muassa asumiseen, arkeen ja sosiaaliseen osallistumiseen.  Tavoitteenamme on rakentaa sinulle omanlaista ja -näköistä  polkua kohti osallisuutta ja sosiaalista hyvinvointia, yhdessä sinun ja verkostosi kanssa.

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.