Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta

Eväitä elämään, opiskeluun ja työllistymiseen

Toimintakeskus Oskun kuntouttavan työtoiminnan pajatoiminnassa voit parantaa elämänhallintaa ja lisätä opiskelun tai työllistymisen mahdollisuuksia. Voit rakentaa kuntouttavan työtoiminnan päiväsi osallistumalla taito- ja taide-, verstas- tai viestintäpajatoimintaan. Uutena toimintana käynnistämme vuoden 2023 alussa draamapajan. Pajatoiminnan lisäksi voit saada tukea ja ohjausta hyvän arjen sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin rakentamiseen.

Oskussa voidaan toteuttaa erilaisia kulttuuriproduktioita yhteistyössä kulttuurialan toimijoiden kanssa. Kuntouttavan työtoiminnan asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua myös näiden produktioiden toteutukseen.

Jos olet kiinnostunut Oskun kuntouttavasta työtoiminnasta, ole yhteydessä joko kunnan sosiaalipalveluihin tai Työ- ja elinkeinotoimistoon. Nämä tahot arvioivat kuntouttavan työtoiminnan soveltuvuutta kohdallasi sekä auttavat laatimaan aktivointisuunnitelman kuntouttavan työtoiminnan käynnistämiseksi.

Vuoden 2021 alusta Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä järjestää kuntouttavaa työtoimintaa mm. antamalla palvelusetelin toiminta-alueellaan palvelusetelituottajaksi hyväksytylle toimijalle. Mente Palvelut on hyväksytty kuntouttavan työtoiminnan palvelusetelituottajaksi. Löydät Menten Parasta palvelua -järjestelmästä.

 

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.