Ryhmätoimintaa järjestetään Oskussa sekä etänä että live ryhminä (viikko-ohjelma Palvelut osiossa). Voit myös soittaa päivystävän ohjaajan numeroon 0400 250 970 keskustellaksesi tai varataksesi yksilöllisen ohjausajan. Soittoaika on ma-pe klo 8.15-10.15 ja 12-14. Yksilölliset ohjausajat sijoittuvat klo 10.15-12 ja 14-16 välille.

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta

Eväitä elämään, opiskeluun ja työllistymiseen

Toimintakeskus Oskun kuntouttavan työtoiminnan pajatoiminnassa voit parantaa elämänhallintaa ja lisätä opiskelun tai työllistymisen mahdollisuuksia. Voit rakentaa kuntouttavan työtoiminnan päiväsi osallistumalla taito- ja taide-, keittiö-, verstas- tai viestintäpajatoimintaan. Pajatoiminnan lisäksi voit saada tukea ja ohjausta hyvän arjen sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin rakentamiseen.

Oskussa toteutetaan erilaisia kulttuuriproduktioita yhteistyössä kulttuurialan toimijoiden kanssa. Kuntouttavan työtoiminnan asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua myös näiden produktioiden toteutukseen.

Jos olet kiinnostunut Oskun kuntouttavasta työtoiminnasta, ole yhteydessä joko kunnan sosiaalipalveluihin tai Työ- ja elinkeinotoimistoon. Nämä tahot arvioivat kuntouttavan työtoiminnan soveltuvuutta kohdallasi sekä auttavat laatimaan aktivointisuunnitelman kuntouttavan työtoiminnan käynnistämiseksi.

Koronaviruksesta johtuen Mente Palvelujen kuntouttavan työtoiminnan pajat toimivat tällä hetkellä pienryhmätoimintana siten, että pajaryhmän koko on enimillään 5 henkilöä. 1.6.2020 lähtien palaillaan ryhmäkokojen suhteen taas normaaliin, kun kokoontumisrajoitukset höllentyvät.

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.