Koronaviruksesta johtuen toimintakeskus Oskun kaikki toiminta on suljettu toistaiseksi. Voit soittaa päivystävän ohjaajan numeroon 0400 250 970 keskustellaksesi tai varataksesi yksilöllisen ohjausajan. Soittoaika on ma-pe klo 8.15-10.15 ja 12-14. Yksilölliset ohjausajat sijoittuvat klo 10.15-12 ja 14-16 välille.

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta

Eväitä elämään, opiskeluun ja työllistymiseen

Toimintakeskus Oskun kuntouttavan työtoiminnan pajatoiminnassa voit parantaa elämänhallintaa ja lisätä opiskelun tai työllistymisen mahdollisuuksia. Voit rakentaa kuntouttavan työtoiminnan päiväsi osallistumalla taito- ja taide-, keittiö-, verstas- tai viestintäpajatoimintaan. Pajatoiminnan lisäksi voit saada tukea ja ohjausta hyvän arjen sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin rakentamiseen.

Oskussa toteutetaan erilaisia kulttuuriproduktioita yhteistyössä kulttuurialan toimijoiden kanssa. Kuntouttavan työtoiminnan asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua myös näiden produktioiden toteutukseen.

Jos olet kiinnostunut Oskun kuntouttavasta työtoiminnasta, ole yhteydessä joko kunnan sosiaalipalveluihin tai Työ- ja elinkeinotoimistoon. Nämä tahot arvioivat kuntouttavan työtoiminnan soveltuvuutta kohdallasi sekä auttavat laatimaan aktivointisuunnitelman kuntouttavan työtoiminnan käynnistämiseksi.

HUOM! Koronaviruksesta johtuen Mente Palvelujen kuntouttavan työtoiminnan pajat ovat suljettuina toistaiseksi.

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.