Päivä- ja ryhmätoiminta

Päivä- ja ryhmätoiminta

Mielekästä tekemistä, uuden oppimista ja oman tien löytämistä

Päivä- ja ryhmätoiminnassa voit olla osallisena yhteisössä, osallistua ryhmätoimintaan ja saada yksilöllistä ohjausta. Yhteisön jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla rakentamassa ja kehittämässä toimintakeskus Oskusta paikkaa ja tilaa, jossa etsiä ja löytää oma tie yhdessä muiden kanssa.

Oskussa tavataan!

Päivä- ja ryhmätoiminnan asiakkaiden, henkilöstön ja tilojen muodostamaa kokonaisuutta kutsumme Oskuksi. Osku on yhteisö, jossa voit yhdessä muiden asiakkaiden ja ohjaajien kanssa harjaannuttaa nykyisiä taitojasi tai oppia uusia erilaisissa toiminnallisissa ryhmissä. Taito- ja taideryhmissä voi harjoitella muun muassa grafiikan tekemistä, käsitöitä, kuvataidetta tai verstastyöskentelyn taitoja.

Liikunnallisissa ryhmissä voit pelata esimerkiksi sählyä, lentopalloa tai jalkapalloa. Kehon ja mielen hyvinvoinnissa sinua opastaa liikunnan ammattilaisen lisäksi psykofyysiseen fysioterapiaan koulutettu fysioterapeutti. Ohjatussa rentoutuksessa sekä akupunktio- ja kehonhuollon ryhmässä voit helpottaa erilaisia kehon jännitystiloja ja lisätä mielen ja kehon hyvinvointia.

Oskun yhteisössä toimii bändiryhmä, jossa asiakkaat tuottavat musiikkia ja harjoittelevat yhdessä. Bändiryhmien eri kokoonpanot ovat tuottaneet musiikkia muun muassa eri teatteriproduktioihin. Saat myös halutessasi yksilöllistä ohjausta musiikilliseen ilmaisuun.

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.