Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri palveluyksiköihimme lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Hae sijaisuutta

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiimme on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Sosiaali-ja terveydenhuollon opiskelijoilla tulee olla 2/3 opinnoista suoritettuna sisältäen lääkehoidon kokonaisuuden. Pidemmissä määräaikaisissa sijaisuuksissa pyrimme pääsääntöisesti käyttämään ammattitaitoisia ja mielenterveys- ja päihdetyötä tehneitä työntekijöitä.


Palvelukeskuksen johtaja

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrisen säätiö eli Mente Palvelut on paikallinen, voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys. Säätiö on aloittanut toimintansa yhdistyksenä vuonna 1990 ja on tuottanut päihde- ja mielenterveyspalveluja sekä edistänyt hyvää mielenterveyttä alueella 29 vuotta.

Mente Palveluilla on vahva eettinen arvopohja ja sen toiminta perustuu toipumisorientaation periaatteille, jonka mukaisesti jokaisella kuntoutujalla on oikeus rakentaa itselleen mielekäs ja merkityksellinen elämä sekä hallita omaa elämäänsä.

Mente Palveluissa työskentelee noin 100 vakituista työtekijää sekä kymmeniä lyhytaikaisia sijaisia. Kilpailukykyisen palkan ja muiden etujen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisissa sosiaalialan tehtävissä. Työnantajana meille on aidosti tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen johtajaa Heinolassa sijaitsevaan Torikadun palvelukeskukseen

Torikadun palvelukeskus on yksi Menten neljästä palvelukeskuksesta ja se tuottaa palveluasumisen lisäksi sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoimintaa sekä kotiin vietävää kuntoutusohjausta. Yksikössä työskentelee johtajan lisäksi yhteensä kuusi työntekijää. Yksikössä tehtävässä asiakastyössä korostuu asiakasta kunnioittava ja kuntouttava työote. Henkilökunta työskentelee kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Yksikössä on yhteensä 20 asuntoa. Asukkaat tekevät asuntoihin oman vuokrasopimuksen ja asuminen on määräaikaista. Asumisen kesto määrittyy asiakkaan tuen tarpeen mukaan.

Torikadun palvelukeskuksen johtaja toimii yksikkönsä lähiesimiehenä ja hänellä on kokonaisvastuu Torikadun toiminnan johtamisesta, suunnittelusta ja rekrytoinneista yhdessä palvelujohtajan kanssa. Palvelukeskuksen johtaja työskentelee arkisin virka-aikaan ja hänellä on työpiste yksikössä.

Jos sinulla on aktiivinen, valmentava ote johtamiseen ja osaat soveltaa arvojamme ja toipumisorientaation periaatteita yhteisön johtamisessa, palveluiden kehittämisessä ja kuntayhteistyössä, olet etsimämme palvelukeskuksen johtaja.

Palvelukeskuksen johtajan tehtävään vaaditaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Johtamiskokemus ja -koulutus, mielenterveyspalvelujen kehittämisosaaminen sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Oman auton käyttömahdollisuus toivottavaa.

Hakuaika 13.8. – 31.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasumisen palvelujohtaja Sami Metsäranta, p. (040) 534 7125, sami.metsaranta@mente.fi sekä henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. (040) 180 1523, anu.toikka@mente.fi.

Hakijat haastatellaan hakemusten perusteella viikolla 38. Haastattelut järjestetään neuvottelutila Varustamossa osoitteessa Vesijärvenkatu 11 C, 5. krs, 15140 Lahti. Jos kyseinen viikko ei sovi sinulle, niin mainitse tästä hakemuksessasi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan ohessa olevan nettilinkin kautta. Emme hyväksy sähköpostitse ja postitse tulleita hakemuksia.

Hae palvelukeskuksen johtajan tehtävää

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 1801523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.