Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä erimittaisiin työsuhteisiin asumispalveluyksiköihimme. Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140op ja lähihoitajaopiskelijoilla 80op suoritettuna. Lisäksi vaatimuksenamme on se, että hakijalla on suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet) sekä hygieniapassi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin kautta.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. (040) 1801523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

 

 

Avoin haku


Ohjaaja, sosionomi

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen sosionomia (AMK) Heinolassa sijaitsevaan Torikadun palvelukeskukseen.

Torikadun palvelukeskus tuottaa palveluasumisen lisäksi sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoimintaa ja kotiin vietävää kuntoutusohjausta sekä tuettua asumista.

Sosionomi vastaa yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa Torikadun palvelukeskuksen asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, yhteisöllisyyttä edistävien ryhmien ja aktiviteettien järjestämisestä sekä kuntoutusprosessien kehittämisestä. Sosionomi työskentelee myös kotiin vietävissä palveluissa kuntoutusohjauksen ja tuetun asumisen asiakkaiden kanssa. Odotamme, että sosionomina pystyt itsenäisesti yhdessä asiakkaiden, yksikön johtajan ja sidosryhmien kanssa seuraamaan, arvioimaan ja kehittämään yksikön kuntoutustoimintaa, asiakkaiden osallisuutta ja toiminnan laatua.

Tehtävään vaaditaan sosionomi (AMK) tutkinto. Suuntautuneisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään vaaditaan lääkehoidon koulutus (LOVE), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Hakuaika tehtävään on 22.1. – 6.2.2020 klo 12.00 mennessä. Tehtävä alkaa 9.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Lue tarkemmat tiedot alla olevasta linkistä.

Tarkemmat tiedot tehtävästä sekä hakulomake

Ohjaaja, lähihoitaja

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen ohjaajaa Heinolassa sijaitsevaan Torikadun palvelukeskukseen.

Torikadun palvelukeskus tuottaa palveluasumisen lisäksi sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoimintaa ja kotiin vietävää kuntoutusohjausta sekä tuettua asumista.

Ohjaaja vastaa yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa Torikadun palvelukeskuksen asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, yhteisöllisyyttä edistävien ryhmien ja aktiviteettien järjestämisestä sekä kuntoutusprosessien kehittämisestä. Odotamme, että ohjaajana  pystyt itsenäisesti laatimaan yhdessä asukkaan kanssa tavoitteellisen kuntoutussuunnitelman sekä viikko-ohjelman ja osaat arvioida yhdessä asukkaan ja hänen verkostonsa kanssa kuntoutumisen edistymistä.

Ohjaajan tehtävään vaaditaan lähihoitajan tutkinto (mielenterveys- ja päihdetyön, kuntoutumisen tukemisen tai vastaavan osaamisala). Työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään vaaditaan lääkehoidon koulutus (LOVE), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Hakuaika tehtävään on 22.1. – 6.2.2020 klo 12.00 mennessä. Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Lue tarkemmat tiedot alla olevasta linkistä.

Tarkemmat tiedot tehtävästä sekä hakulomake

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 1801523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.