Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme lähihoitajia tai sosiaali- tai terveysalan opiskelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin.  Lisäksi tarvitsemme työntekijöitä keikkaluonteiseen työhön akuutteihin henkilöstötarpeisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 opintopistettä ja lähihoitajaopiskelijoilla 120 osaamispistettä suoritettuna (osaamisalan mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna) . Ammattikorkeakouluopiskelijalla tulee olla suoritettuna opinnoistaan vähintään 60 opintopistettä, mikäli hän toimii lähihoitajan tai mielenterveyshoitajan sijaisena. Opiskelijan valmiudet eri tehtäviin ja niissä tarvittava ohjauksen tarve arvioidaan työyksikössä. Työtehtävät suunnitellaan siten, että opiskelijan kokeneisuus tai kokemattomuus sekä tuen ja ohjauksen tarve voidaan ottaa huomioon.  Työnantaja päättää, mitä henkilö voi sijaisena tehdä.  Opiskelijalta pyydetään ennen sijaisuuden alkamista voimassa oleva opintorekisteriote. Toimintayksikkö nimeää opiskelijalle ohjaajan aina kirjallisesti.

Hakijalla tulee olla suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet) sekä hygieniapassi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin “avoin haku”  kautta. Halutessasi voit olla myös yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. 040 180 1523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

Avoin haku

Tutustu Mente Palveluiden Sympa-työnhakijarekisteriin.


Sairaanhoitaja, eri yksiköt

Meillä on mielenkiintoinen tehtävä mielenterveystyön parissa!

Etsimme Mentelle eri yksiköissä työskentelevää kiertävää sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajana työskentelet pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa. Työskentelypisteenä sinulla on neljä palvelukeskusta, joista kolme sijaitsee Lahdessa ja yksi Heinolassa. Palvelukeskuksista yksi on tehostetun palveluasumisen yksikkö ja kolme palveluasumisen yksikköä.

Palvelukeskuksissa on omia erityispiirteitä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, joten tässä työssä pääset kohtaamaan erilaisia asiakkaita, erilaisissa elämäntilanteissa. Sairaanhoitajana työskentely eri yksiköissä tapahtuu suunnitellusti, kiertävä sairaanhoitaja sijaistaa esimerkiksi palvelukeskusten sairaanhoitajien poissaoloja ja lomia.

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu asiakkaan kokonaisvaltaisesta terveydentilasta ja hyvinvoinnista huolehtiminen palvelukeskuksen muun henkilöstön kanssa sekä yhteistyö sote-keskusten ja asiakkaalle tärkeiden verkostojen kanssa. Sairaanhoitajana toteutat lääkehoitoa, opastat ja ohjaat sekä jaat ajantasaista tietoa lääkehoitoon liittyen. Työsi tukena on yksiköiden muun henkilökunnan lisäksi Menten sairaanhoitajista kootun lääkehoitokoordinaattoreiden työryhmä, joka kokoontuu säännöllisesti. Toimenkuvan ollessa uusi, pääset kehittämään sitä yhdessä asiakkaiden, työryhmien ja esihenkilöiden kanssa.

Arvostamme
– Kykyä ja intoa itsenäiseen työskentelyyn sekä eri työyhteisöissä toimimiseen
– Kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja heidän läheisiään
– Palvelujärjestelmän tuntemista

Haettavaan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitaja (AMK) tai opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä hygieniapassia. Katsomme eduksi mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Mitä meillä on tarjota sitten sinulle? Työntekijöillemme tarjoamme laadukkaat työterveyspalvelut, vapaa-ajan vakuutusturvan sekä merkittävän liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES G24 + palkkaluokkalisä 126,69 e.

Työn kesto: toistaiseksi voimassaoleva tai halutessasi vähintään vuosi
Työ alkaa 4.1.2022 tai sopimuksen mukaan
Hakuaika tehtävään on 26.11.21- 19.12.21
Haastattelut pidetään 21.12.2021 9-11.30 ja 28.12.2021 klo 9-12.

Lisätietoja antaa Viherlaakson palvelukeskuksen johtaja Essi Lipponen, essi.lipponen@mente.fi, p.0401678712

HAKULOMAKE SAIRAANHOITAJA

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Kevään 2021 kaikki  harjoittelupaikat ovat täynnä. Mikäli etsit harjoittelupaikkaa ensi syksylle, ole yhteydessä opiskelijayhdyshenkilöömme.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 180 1523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.