Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä erimittaisiin työsuhteisiin asumispalveluyksiköihimme. Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 op ja lähihoitajaopiskelijoilla 80 op suoritettuna. Lisäksi vaatimuksenamme on se, että hakijalla on suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet) sekä hygieniapassi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin kautta.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. 040 180 1523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

 

 

Avoin haku

Tutustu Mente Palveluiden Sympa-työnhakijarekisteriin.


Sosiaalialan ohjaaja, sosionomi

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen Sosionomia (AMK) Heinolaan

Heinolassa sijaitseva Torikadun palvelukeskus tuottaa palveluasumisen lisäksi sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoimintaa ja kotiin vietävää kuntoutusohjausta sekä tuettua asumista. Yksikössä työskentelee johtajan lisäksi yhteensä kuusi työntekijää. Yksikössä tehtävässä asiakastyössä korostuu asiakasta kunnioittava ja kuntouttava työote. Henkilökunta työskentelee kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Yksikössä on yhteensä 20 asuntoa. Asukkaat tekevät asuntoihin oman vuokrasopimuksen ja asuminen on määräaikaista. Asumisen kesto määrittyy asiakkaan tuen tarpeen mukaan.

Sosionomi vastaa yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa Torikadun palvelukeskuksen asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja yhteisöllisyyden edistämisestä. Tehtäviin kuuluu asiakkaiden kuntoutuksen suunnittelu ja kuntoutusprosessien kehittäminen, ryhmä- ja virkistystoiminnan suunnittelu ja toteutus. Sosionomi työskentelee myös kotiin vietävissä palveluissa kuntoutusohjauksen ja tuetun asumisen asiakkaiden kanssa. Työ sisältää verkostotyötä sidosryhmien kanssa.

Tehtävään vaaditaan sosionomi (AMK) tutkinto. Suuntautuneisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään vaaditaan lääkehoidon koulutus (LOVE). Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Hakuaika 14.-31.1.2021. Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan “hae sosionomin tehtävää tästä” lomakkeen kautta. Emme hyväksy sähköpostitse ja postitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluasumisen palvelujohtaja Sami Metsäranta, p. (040) 534 7125, sami.metsaranta@mente.fi sekä palvelukeskusten johtaja Sanna Ojanen, p. (040) 182 9192, sanna.ojanen@mente.fi.

Hae sosionomin tehtävää tästä

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 180 1523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.