Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Mente työnantajana

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Avoimet työpaikat

Kaikki avoinna olevat työpaikkamme ovat nähtävillä verkkosivuillamme. Avoinna olevaa tehtävää voit hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen. Hakuajan päätyttyä kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun. Kun sopiva henkilö on valittu, päätöksestä tiedotetaan kaikille hakijoille.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia. Vaikka meillä ei juuri nyt olisikaan avoimia työpaikkoja, voit aina hakea keikkatyötä ja pitempiaikaista sijaisuutta täyttämällä avoimen sijaisuushakemuksen. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Hae sijaisuutta

Voit hakea sijaisuutta myös alla olevan työpaikkojen hakulomakkeen avulla.

Kaikki säätiön sijaisiksi tulevat ja pätevyysvaatimukset täyttävät hakijat haastatellaan ja siirretään säätiön sisäiseen sijaisrekisteriin. Mikäli olet sijaisrekisterissä, pidäthän tietosi ajan tasalla.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiimme on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Sosiaali-ja terveydenhuollon opiskelijoilla tulee olla 2/3 opinnoista suoritettuna sisältäen lääkehoidon kokonaisuuden. Pidemmissä määräaikaisissa sijaisuuksissa pyrimme pääsääntöisesti käyttämään ammattitaitoisia ja mielenterveys- ja päihdetyötä tehneitä työntekijöitä.

Tervetuloa työkaveriksemme!

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 1801523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.