Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä erimittaisiin työsuhteisiin asumispalveluyksiköihimme. Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 op ja lähihoitajaopiskelijoilla 80 op suoritettuna. Lisäksi vaatimuksenamme on se, että hakijalla on suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet) sekä hygieniapassi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin kautta.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. (040) 1801523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

 

 

Avoin haku


Ohjaaja, kesäloman sijaisuudet

Haluamme varmistaa asiakkaiden arjen sujuvuuden ja työyhteisön toiminnan jatkuvuuden myös kesällä, joten haemme aktiivisia, oma-aloitteisia ja positiivisen asenteen omaavia kesälomasijaisia tehostetun palveluasumisen, palveluasumisen sekä tuetun asumisen yksiköihimme.

Ohjaajana tehtävänäsi on vastata yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävien toimintojen järjestämisestä. Onnistuminen työssä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti sekä työyhteisössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, hyvän perehdytyksen sekä loistavan työporukan.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkintoa (esim. lähihoitaja).

Hakuaika sijaisuuksiin on 7.2.- 28.2.2020. Sijaisuuden kesto voi vaihdella eri yksiköissä muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Työ sijoittuu kesälomakaudelle 1.5.- 30.9.2020, yksikön sijaistarpeen mukaan.

Alla olevassa hakulinkissä on lisätietoa tehtävästä sekä hakulomake tehtävään.

Hakulinkki, Ohjaaja kesäloman sijaisuudet

Sosiaalialan ohjaaja, 2 paikkaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta ohjaajaa (sosionomia)

Sosionomeista toinen tulee sijoittumaan tuetun asumisen yksikköön ja toinen Kivistönmäen palvelukeskukseen.

Tuetun asumisen ohjaajana pystyt itsenäiseen työskentelyyn asiakkaan kotona ja kykenet moniammatilliseen työhön yhteistyöverkostoissa. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja työryhmätaitoja sekä kykyä toimia nopeasti vaihtuvissa asiakas- tai työtilanteissa. Työaika tuetussa asumisessa on pääsääntöisesti arkisin klo 8 – 16 välillä.

Kivistönmäen palvelukeskuksessa sosionomi työskentelee myös tuetun asumisen asiakkaiden kanssa. Odotamme, että sosionomina pystyt itsenäisesti yhdessä asiakkaiden, sidosryhmien ja yksikön johtajan kanssa seuraamaan, arvioimaan ja kehittämään yksikön kuntoutustoimintaa, asiakkaiden osallisuutta ja toiminnan laatua. Työ on kaksivuorotyötä. Ohjaajalta vaaditaan lääkehoidon koulutus (LOVE), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa sekä hygieniapassia.

Avoinna oleviin tehtäviin vaaditaan sosionomin (AMK) tutkinto. Suuntautuneisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi. Hakuaika päättyy 15.3.2020 klo 23:59.

Hakulomake sekä lisätiedot ja tarkempi kuvaus tehtävistä löytyy alla olevan linkin kautta.

Hakulomake ja lisätietoa tehtävistä

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 1801523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.