Koronaviruksesta johtuen toimintakeskus Oskun kaikki toiminta on suljettu toistaiseksi. Voit soittaa päivystävän ohjaajan numeroon 0400 250 970 keskustellaksesi tai varataksesi yksilöllisen ohjausajan. Soittoaika on ma-pe klo 8.15-10.15 ja 12-14. Yksilölliset ohjausajat sijoittuvat klo 10.15-12 ja 14-16 välille.

Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä erimittaisiin työsuhteisiin asumispalveluyksiköihimme. Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 op ja lähihoitajaopiskelijoilla 80 op suoritettuna. Lisäksi vaatimuksenamme on se, että hakijalla on suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet) sekä hygieniapassi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin kautta.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. (040) 1801523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

 

 

Avoin haku


Ohjaaja/sosionomi

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen sosionomia Kivistönmäen palvelukeskukseen

Kivistönmäen palvelukeskus tuottaa palveluasumista, tuettua asumista sekä nuorten tuettua asumista Mäntsäläntien yksikössä. Yksikössä tehtävässä asiakastyössä korostuu asiakasta kunnioittava ja kuntouttava työote. Henkilökunta työskentelee kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin.

Sosionomi vastaa yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa Kivistönmäen palvelukeskuksen asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, yhteisöllisyyttä edistävien rakenteiden ylläpitämisestä, ryhmien ja aktiviteettien järjestämisestä sekä kuntoutusprosessien kehittämisestä.

Avoinna olevaan tehtävään vaaditaan sosionomi (AMK) tutkinto. Suuntautuneisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi.

Hakuaika tehtävään on 3.4. – 9.4.2020.

Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät täältä

Ohjaaja/sairaanhoitaja

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa Viherlaakson palvelukeskukseen

Ohjaajan tehtävänä on vastata yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa palvelukeskuksen asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävien toimintojen järjestämisestä ja kuntoutusprosessien kehittämisestä.

Tehtävään vaaditaan sairaanhoitaja AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistoasteen tutkinto. Kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä tietämystä toipumisorientaatiosta katsotaan hakijalle eduksi.

Hakuaika tehtävään on 2.4. – 30.4.2020. Tehtävä alkaa kesä – heinäkuun aikana.

Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät täältä

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 1801523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.