Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme lähihoitajia tai sosiaali- tai terveysalan opiskelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin.  Lisäksi tarvitsemme työntekijöitä keikkaluonteiseen työhön akuutteihin henkilöstötarpeisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 opintopistettä ja lähihoitajaopiskelijoilla 120 osaamispistettä suoritettuna (osaamisalan mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna) . Ammattikorkeakouluopiskelijalla tulee olla suoritettuna opinnoistaan vähintään 60 opintopistettä, mikäli hän toimii lähihoitajan tai mielenterveyshoitajan sijaisena. Opiskelijan valmiudet eri työtehtäviin ja niissä tarvittava ohjauksen tarve arvioidaan työyksikössä. Työtehtävät suunnitellaan siten, että opiskelijan kokeneisuus tai kokemattomuus sekä tuen ja ohjauksen tarve voidaan ottaa huomioon.  Työnantaja päättää, mitä henkilö voi sijaisena tehdä.  Opiskelijalta pyydetään ennen sijaisuuden alkamista voimassa oleva opintorekisteriote. Toimintayksikkö nimeää opiskelijalle ohjaajan aina kirjallisesti.

Hakijalla tulee olla suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet), hygieniapassi sekä tartuntatautilain 48§ mukainen rokotesuoja. 31.1.2022 alkaen edellytämme myös tartuntatautilain 48 a § mukaista rokotesuojaa covid-19 tautia vastaan.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin “avoin haku”  kautta. Halutessasi voit olla myös yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. 040 180 1523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

Avoin haku

Tutustu Mente Palveluiden Sympa-työnhakijarekisteriin.

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Harjoittelussa olevalla  tulee olla tartuntatautilain 48§ mukainen rokotesuoja. 31.1.2022 alkaen edellytämme rokotesuojaa myös covid-19 tautia vastaan.

Keväälle 2022 meillä on vielä harjoittelupaikkoja jäljellä, joten mikäli etsit harjoittelupaikkaa, ole yhteydessä opiskelijayhdyshenkilöömme.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 180 1523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.