Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä erimittaisiin työsuhteisiin asumispalveluyksiköihimme. Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 op ja lähihoitajaopiskelijoilla 80 op suoritettuna. Lisäksi vaatimuksenamme on se, että hakijalla on suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet) sekä hygieniapassi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin kautta.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. 040 180 1523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

 

 

Avoin haku


Kokki

Haemme Menten ravitsemispalveluihin kokkia määräaikaiseen 31.5.2021 asti kestävään työsuhteeseen.

Kokin työtehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti Kannuskadun palvelukeskuksen jakelukeittiöön. Kannuskadun palvelukeskus on 58 paikkainen sosiaalialan yksikkö, joka tuottaa tehostettua palveluasumista mielenterveys- ja päihdeasiakkaille.

Kokin työtehtäviin kuuluu ruoan valmistaminen, astiahuolto, puhtaanapitotyöt sekä elintarviketilausten tekeminen. Työ vaatii työntekijältä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, avointa ja joustavaa asennetta sekä kykyä yksin- ja parityöskentelyyn.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on keittäjän tai kokin tutkinto sekä riittävä työkokemus. Työntekijällä tulee olla hyväksytysti suoritettu hygieniapassi. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Ajokortti katsotaan hakijalle eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasumisen palvelujohtaja Sami Metsäranta, p. (040) 534 7125, sami.metsaranta@mente.fi sekä ravitsemispalveluiden johtaja Virpi Stång 040 702 8630, virpi.stang@mente.fi.

Hakuaika tehtävään on 21.9. – 8.10.2020. Tehtävä on määräaikainen ajalla 28.9.2020 – 31.5.2021.

Hakijat haastatellaan hakemusten perusteella. Hakemukset jätetään “hakulomake kokin tehtävään” verkkolinkin kautta. Emme käsittele muilla tavoilla toimitettuja hakemuksia.

Hakulomake kokin tehtävään

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 180 1523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.