Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme lähihoitajia tai sosiaali- tai terveysalan opiskelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin ajoille 1.6.-30.10.21 (täytetty) sekä 26.7.-15.8.2021. Lisäksi tarvitsemme työntekijöitä keikkaluonteiseen työhön akuutteihin henkilöstötarpeisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 opintopistettä ja lähihoitajaopiskelijoilla 120 osaamispistettä suoritettuna (osaamisalan mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna) . Ammattikorkeakouluopiskelijalla tulee olla suoritettuna opinnoistaan vähintään 60 opintopistettä, mikäli hän toimii lähihoitajan tai mielenterveyshoitajan sijaisena. Opiskelijan valmiudet eri tehtäviin ja niissä tarvittava ohjauksen tarve arvioidaan työyksikössä. Työtehtävät suunnitellaan siten, että opiskelijan kokeneisuus tai kokemattomuus sekä tuen ja ohjauksen tarve voidaan ottaa huomioon.  Työnantaja päättää, mitä henkilö voi sijaisena tehdä.  Opiskelijalta pyydetään ennen sijaisuuden alkamista voimassa oleva opintorekisteriote. Toimintayksikkö nimeää opiskelijalle ohjaajan aina kirjallisesti.

Hakijalla tulee olla suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet) sekä hygieniapassi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin “avoin haku”  kautta. Halutessasi voit olla myös yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. 040 180 1523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

Avoin haku

Tutustu Mente Palveluiden Sympa-työnhakijarekisteriin.


Haemme kahta ohjaajaa (lähihoitaja) toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Viherlaakson ja Kivistönmäen palvelukeskus etsii vahvistusta joukkoihinsa!

Yksiköissämme tuotetaan palveluasumista mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Jos koet asiakasta kunnioittavan ja kuntouttavan työotteen vahvuudeksesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Henkilökunta työskentelee kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Asiakkaat tekevät asuntoihin oman vuokrasopimuksen ja asumisen kesto määrittyy asiakkaan tuen tarpeen mukaan.

Ohjaajan tehtävänä on vastata yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa palvelukeskuksen asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävien toimintojen järjestämisestä ja kuntoutusprosessien kehittämisestä.  Odotamme, että ohjaajana pystyt laatimaan yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteellisen kuntoutussuunnitelman ja osaat arvioida yhdessä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa kuntoutumisen edistymistä.

Tehtäviin vaaditaan lähihoitajan tutkinto. Suuntautuneisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi. Tehtäviin vaaditaan hygieniapassi sekä voimassa olevat lääkehoitotentti (LOVe/LOP+PKV), jonka voi tarvittaessa suorittaa myös yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Viherlaakson asukkailta kysyttäessä he toivovat yhteisöön ohjaajaa, joka on rehellinen, mukava, huumorintajuinen, opastava ja järjestää välillä vaikkapa Pizzapäivän yhteisössä!

Lisätietoja haettavista tehtävistä antaa Viherlaakson palvelukeskuksen johtaja Essi Lipponen p. 040 167 8712, essi.lipponen@mente.fi, Kivistönmäen palvelukeskuksen johtaja Heidi Palo-oja 0400 250994, heidi.palo-oja@mente.fi tai henkilöstö- ja työsuojelupäällikkö Anu Toikka p. 040 180 1523 anu.toikka@mente.fi
Hakuaika tehtävään on 23.5.21 saakka. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Hae tästä ohjaajan (lähihoitaja) tehtävää

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Kevään 2021 kaikki  harjoittelupaikat ovat täynnä. Mikäli etsit harjoittelupaikkaa ensi syksylle, ole yhteydessä opiskelijayhdyshenkilöömme.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 180 1523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.