Ryhmätoimintaa järjestetään Oskussa sekä etänä että live ryhminä (viikko-ohjelma Palvelut osiossa). Voit myös soittaa päivystävän ohjaajan numeroon 0400 250 970 keskustellaksesi tai varataksesi yksilöllisen ohjausajan. Soittoaika on ma-pe klo 8.15-10.15 ja 12-14. Yksilölliset ohjausajat sijoittuvat klo 10.15-12 ja 14-16 välille.

Työpaikat / Opiskelijat

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa. Meille on tärkeää, että jokainen viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin ja täydennyskoulutukseen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiirimme on välittävä ja innostava.

Jätä avoin hakemus ohjaajan sijaisuuksiimme

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä erimittaisiin työsuhteisiin asumispalveluyksiköihimme. Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 op ja lähihoitajaopiskelijoilla 80 op suoritettuna. Lisäksi vaatimuksenamme on se, että hakijalla on suoritettuna lääkehoidon koulutus (sis. PKV-lääkkeet) sekä hygieniapassi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan alla olevan hakulinkin kautta.

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. 040 180 1523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

 

 

Avoin haku


Ohjaaja, sosionomi

Haemme sosionomia (AMK) määräaikaiseen 8.8.2020-21.6.2021 kestävään työsuhteeseen Viherlaakson palvelukeskukseen, joka tuottaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Yksikössä tehtävässä asiakastyössä korostuu asiakasta kunnioittava ja kuntouttava työote. Henkilökunta työskentelee kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Asiakkaat tekevät asuntoihin oman vuokrasopimuksen ja asuminen on määräaikaista. Asumisen kesto määrittyy asiakkaan tuen tarpeen mukaan.

Sosionomi vastaa yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa Viherlaakson palvelukeskuksen asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, yhteisöllisyyttä edistävien rakenteiden ylläpitämisestä, ryhmien ja aktiviteettien järjestämisestä sekä kuntoutusprosessien kehittämisestä. Odotamme, että sosionomina pystyt itsenäisesti yhdessä asiakkaiden, sidosryhmien ja yksikön johtajan kanssa seuraamaan, arvioimaan ja kehittämään yksikön kuntoutustoimintaa, asiakkaiden osallisuutta ja toiminnan laatua.

Tehtävään vaaditaan sosionomi (AMK) tutkinto. Suuntautuneisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään vaaditaan hygieniapassi sekä lääkehoidon koulutus (esimerkiksi LOVe/LOP), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasumisen palvelujohtaja Sami Metsäranta, p. (040) 534 7125, sami.metsaranta@mente.fi sekä palvelukeskusten johtaja Annika Harsu p. (040) 167 8712, annika.harsu@mente.fi

Hakuaika tehtävään on 3.6-16.6 klo 12.00

Hakijat haastatellaan hakemusten perusteella. Haastattelu järjestetään erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

 

Hakulomake Ohjaaja, sosionomi tehtävään

Opiskelijat

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Yksiköissämme on työssä oppimassa vuosittain kymmeniä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Otamme harjoitteluun myös siivous- ja keittiöalan opiskelijoita.

Opiskelu ja annettu ohjaus perustuvat Menten ja oppilaitosten välisiin sopimuksiin. Opiskelijalle nimetään harjoitteluyksikössä henkilökohtainen lähiohjaaja. Otamme sopimuksen mukaan vastaan myös näyttötutkintoja. Opiskelijoita varten on laadittu oma perehdytysohjelma. AMK-opiskelijoiden harjoitusjaksot on varattavissa Jobiilissa.

Lähihoitajan koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) on varattavissa suoraan Lahden alueen oppilaitoksista. Muut harjoittelujaksot, kurssit tai projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

opiskelijayhdyshenkilö, henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka,
anu.toikka@mente.fi, p. 040 180 1523

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.