Olemme muuttaneet 1.2.2024 alkaen toisiin tiloihin Fellmannia-taloon osoitteessa Kirkkokatu 27, 4. krs.
Asioidessasi Menten toimistolla tai Siivittämössä ajalla 24.6. - 4.8., huomioithan, että Fellmannia-talon ulko-ovet ja aulapalvelu ovat avoinna klo 10 - 14. Jos asioit ko. aikojen ulkopuolella, soita henkilölle, jota olet tulossa tapaamaan (ks. yhteystiedot-sivu).
Huom! Heinäkuussa toimistolla asiointi vain ajanvarauksella.

Työpaikat

Olemme keskisuuri, yli sadan työntekijän työnantaja. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee joukko muita työntekijöitä esimerkiksi ravitsemus- ja kiinteistöhuollon parissa.

Liity Menten osaajien joukkoon

Työhyvinvointi ja työsuojelu

Panostamme perehdytykseen, työsuojeluun sekä henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Osallisuus ja kehittäminen

Mentellä kaikilla on oikeus kehittää työtä työyhteisön ja yksikön asiakkaiden kanssa, asiakas toiminnan keskiössä. Työnohjaus, kehityskeskustelut, säännölliset kokouskäytännöt, koulutukset sekä yhteisöjen kehittämispäivät tukevat työn tekemistä sekä työssä kehittymistä.

Henkilöstöedut

       ePassietu 220€/vuosi

vapaa-ajan tapaturmavakuutus joka kuuluu kaikille työntekijöille heti työsuhteen alusta alkaen.

laadukkaat työterveyshuollon palvelut

mahdollisuus edulliseen työpaikkaruokailuun

maksuton pysäköinti asumispalveluyksiköiden työntekijöille

Palkka alalla sovellettavan työehtosopimuksen yleisen tason yläpuolella

Avoimet työpaikat

Voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme alla olevan linkin kautta.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Mente

Jätä hakemus avoimet työpaikat osiosta

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan sijaisuuksiin on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Alan opiskelijoista AMK-opiskelijoilla tutkinnosta tulee olla 140 opintopistettä ja lähihoitajaopiskelijoilla 120 osaamispistettä suoritettuna (osaamisalan mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna) . Ammattikorkeakouluopiskelijalla tulee olla suoritettuna opinnoistaan vähintään 60 opintopistettä, mikäli hän toimii lähihoitajan tai mielenterveyshoitajan sijaisena. Opiskelijan valmiudet eri työtehtäviin ja niissä tarvittava ohjauksen tarve arvioidaan työyksikössä. Työtehtävät suunnitellaan siten, että opiskelijan kokeneisuus tai kokemattomuus sekä tuen ja ohjauksen tarve voidaan ottaa huomioon.  Työnantaja päättää, mitä henkilö voi sijaisena tehdä.  Opiskelijalta pyydetään ennen sijaisuuden alkamista voimassa oleva opintorekisteriote. Toimintayksikkö nimeää opiskelijalle ohjaajan aina kirjallisesti.

Hakijalla tulee olla hygieniapassi sekä tartuntatautilain 48§ mukainen rokotesuoja.

Lisätietoa

Lisätietoa antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, p. 040 180 1523, anu.toikka@mente.fi tai yksiköiden johtajat etunimi.sukunimi@mente.fi

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.