Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen

Hoivaa, huolenpitoa ja asumisen palveluita ympäri vuorokauden

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, joilla on vaikeita toimintakyvyn rajoitteita ja merkittävä tuen tarve, eikä palveluasumisessa annettava tuki ole riittävää. Tehostetussa palveluasumisessa henkilökuntamme on paikalla 24 h/vrk.

Kuntoutumisen tavoitteena on joko olemassa olevan toiminnan ylläpitäminen tai toimintakyvyn koheneminen ja siirtyminen vähemmän tuettuun asumismuotoon.

Vahvaa tukea tarvitseva asukas saa hoivaa ja huolenpitoa kellon ympäri, lisäksi hänelle järjestetään asumiseen ja elämän hallintaan liittyvät palvelut. Perustason tukea tarvitseva asukas saa tarvitessaan hoivaa, huolenpitoa ja tukea omatoimisen suoriutumisen mahdollistamiseksi.

Tehostettuun palveluasumiseen hakeminen

Tehostettuun palveluasumiseen haetaan kotikunnan tai Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän psykososiaalisten palvelujen kautta. Kuntoutuja asuu vuokra-asunnossa ja tekee asumisesta vuokrasopimuksen Menten kanssa.

”Joka ihmisen kodissa pitäisi näkyä, mitä nimenomaan hän tarvitsee. Hän on hankkinut sinne esineitä, joita hän on vuosikaudet halunnut ja jotka ovat vetäneet häntä puoleensa. Niissä täytyy hänen luonteensa näkyä.” – R. W. Emerson

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.