Fysioterapiapalvelut

Fysioterapiapalvelut

Tukea kehon ja mielen hyvinvointiin

Mente Palvelujen fysioterapiapalveluista saat tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä toimintakykyyn.

Fysioterapiapalvelut palvelusetelillä

Mente Palvelut on hyväksytty Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelituottajaksi, löydät meidät Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä PSOP:sta aikuisten kuntoutuksen palveluista. Palvelusetelillä voit hakeutua meille fysioterapiaan, ryhmäfysioterapiaan ja psykofyysiseen fysioterapiaan. Teemme yksilöfysioterapioissa myös kotikäyntejä 30 km:n (edestakainen matka) saakka.

Fysioterapeuttimme on erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan ja hänellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus työskentelystä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa aikuisten fysioterapian, psykofyysisen fysioterapian ja ryhmäfysioterapian osalta.

Mente Palveluissa fysioterapian työskentelyn lähtökohtana ovat sinun omat voimavarasi ja tavoitteesi. Tavoitteesi voi liittyä esimerkiksi kivun lievittymiseen, ahdistuksen hallintakeinojen oppimiseen, stressinhallintaan, itsetuntemuksen kasvuun, päihteettömyyden tukemiseen tai kehonkuvan eheytymiseen.

Fysioterapiapalvelut ilman palveluseteliä

Voit tulla yksilölliseen psykofyysiseen fysioterapiaan lääkärin kirjoittamalla lähetteellä. Menten fysioterapeutti käyttää perinteisten menetelmien, kuten hengitys- ja rentousharjoitusten ohella, myös TRE-menetelmää ja 5 pisteen korva-akupunktiota. Näistä palveluista perimme palveluhinnaston mukaisen maksun 76,40 €/h.

Hyvinvointi- ja työhyvinvointipalvelut

Mente Palvelut tarjoaa hyvinvointi- ja työhyvinvointipalveluja yksilöiden ja yhteisöjen erilaisiin tarpeisiin. Palveluissa ohjaajana toimii psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Menetelminä käytetään muun muassa hengitys- ja rentoutusharjoituksia, TRE -menetelmää ja 5 pisteen korva-akupunktiota.

Palvelu voidaan tuottaa Mente Palvelujen toimintatiloissa tai jalkautuen asiakkaan tiloihin. Palvelun sisältö räätälöidään tapauskohtaisesti tarpeiden mukaan. Hinta muodostuu myös tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä fysioterapeuttiimme, niin räätälöidään sinulle tai yhteisöllesi sopiva palvelupaketti!

Psykofyysinen fysioterapia muissa Menten palveluissa

Psykofyysisellä fysioterapialla tuetaan Menten asumispalveluiden ja kuntoutuspalveluiden asiakkaiden toipumista ja sosiaalista kuntoutumista. Palveluasumisessa asiakkaat saavat yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa ja voivat osallistua asumisyksiköissä psykofyysisellä työotteella toteutettuihin rentoutus-, TRE- ja akupunktiorentoutusryhmiin.

Mente Palvelujen tuetun asumisen asiakas voi myös saada psykofyysisen fysioterapian yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa. Psykofyysisen fysioterapian ryhmiin tuetun asumisen asiakas voi osallistua hakeutumalla Mente palvelujen ryhmätoimintaan.

Ryhmätoiminnan arjenhallintataitoja vahvistavissa sekä taitovalmennus- ja luovan toiminnan ryhmissä toteutetaan psykofyysisellä työotteella rentoutus- ja TRE-ryhmiä. Ryhmätoimintaan halutessasi sinun kannattaa olla yhteydessä omaan hoitavaan tahoosi erikoissairaanhoidon tai perusterveydenhuollon puolella (psykiatrian poliklinikat ja alueelliset psykiatriset sairaanhoitajat). Jos sinulla ei ole nimettyä hoitotahoa voit olla yhteydessä asuinalueesi psykiatriseen sairaanhoitoon. Nämä tahot ohjaavat polkuasi Mente Palvelujen ryhmätoimintaan. Ryhmätoimintaan ohjautumisesta voit kysyä myös aina meiltä Menteltä!

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.