Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia

Tukea kehon ja mielen hyvinvointiin

Psykofyysisestä fysioterapiasta saat tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä toimintakykyyn oman kehon tunnistamisen ja hyväksymisen kautta. Psykofyysisessä fysioterapiassa omat voimavarasi ja tavoitteesi ovat lähtökohtana työskentelylle. Tavoitteesi voi liittyä esimerkiksi kivun lievittymiseen, ahdistuksen hallintakeinojen oppimiseen, stressinhallintaan, itsetuntemuksen kasvuun, päihteettömyyden tukemiseen tai kehonkuvan eheytymiseen.

Psykofyysisellä fysioterapialla tuetaan Menten asumispalveluiden ja sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaiden toipumista ja sosiaalista kuntoutumista. Asiakkaat saavat yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa ja voivat osallistua psykofyysisellä työotteella toteutettuihin rentoutus-, TRE- ja akupunktiorentoutusryhmiin.

Psykofyysinen fysioterapia terveydenhuollon palveluna

Voit tulla psykofyysiseen fysioterapiaan lääkärin kirjoittamalla lähetteellä. Yksilöllisessä psykofyysisessä fysioterapiassa Menten fysioterapeutti käyttää perinteisten menetelmien, kuten hengitys- ja rentousharjoitusten ohella, myös TRE-menetelmää ja 5 pisteen korva-akupunktiota.

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.