Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia

Tukea kehon ja mielen hyvinvointiin

Psykofyysisestä fysioterapiasta saat tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä toimintakykyyn oman kehon tunnistamisen ja hyväksymisen kautta. Psykofyysisessä fysioterapiassa omat voimavarasi ja tavoitteesi ovat lähtökohtana työskentelylle. Tavoitteesi voi liittyä esimerkiksi kivun lievittymiseen, ahdistuksen hallintakeinojen oppimiseen, stressinhallintaan, itsetuntemuksen kasvuun, päihteettömyyden tukemiseen tai kehonkuvan eheytymiseen.

Psykofyysisellä fysioterapialla tuetaan Menten asumispalveluiden ja kuntoutuspalveluiden asiakkaiden toipumista ja sosiaalista kuntoutumista. Palveluasumisessa asiakkaat saavat yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa ja voivat osallistua asumisyksiköissä psykofyysisellä työotteella toteutettuihin rentoutus-, TRE- ja akupunktiorentoutusryhmiin.

Mente Palvelujen tuetun asumisen asiakas voi myös saada psykofyysisen fysioterapian yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa. Psykofyysisen fysioterapian ryhmiin tuetun asumisen asiakas voi osallistua hakeutumalla Mente palvelujen ryhmätoimintaan.

Ryhmätoiminnan arjenhallintataitoja vahvistavissa sekä taitovalmennus- ja luovan toiminnan ryhmissä toteutetaan psykofyysisellä työotteella rentoutus- ja TRE-ryhmiä. Ryhmätoimintaan halutessasi sinun kannattaa olla yhteydessä omaan hoitavaan tahoosi erikoissairaanhoidon tai perusterveydenhuollon puolella (psykiatrian poliklinikat ja alueelliset psykiatriset sairaanhoitajat). Jos sinulla ei ole nimettyä hoitotahoa voit olla yhteydessä asuinalueesi psykiatriseen sairaanhoitoon. Nämä tahot ohjaavat polkuasi Mente Palvelujen ryhmätoimintaan. Ryhmätoimintaan ohjautumisesta voit kysyä myös aina meiltä Menteltä!

Psykofyysinen fysioterapia terveydenhuollon palveluna

Voit tulla yksilölliseen psykofyysiseen fysioterapiaan lääkärin kirjoittamalla lähetteellä. Yksilöllisessä psykofyysisessä fysioterapiassa Menten fysioterapeutti käyttää perinteisten menetelmien, kuten hengitys- ja rentousharjoitusten ohella, myös TRE-menetelmää ja 5 pisteen korva-akupunktiota. Näistä palveluista perimme palveluhinnaston mukaisen maksun 70,00 €/h.

Hyvinvointi- ja työhyvinvointipalvelut

Mente Palvelut tarjoaa hyvinvointi- ja työhyvinvointipalveluja yksilöiden ja yhteisöjen erilaisiin tarpeisiin. Palveluissa ohjaajana toimii psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Menetelminä käytetään muun muassa hengitys- ja rentoutusharjoituksia, TRE -menetelmää ja 5 pisteen korva-akupunktiota. Palvelu voidaan tuottaa Mente Palvelujen toimintatiloissa tai jalkautuen asiakkaan tiloihin. Palvelun sisältö räätälöidään tapauskohtaisesti tarpeiden mukaan. Hinta muodostuu myös tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä fysioterapeuttiimme, niin räätälöidään sinulle tai yhteisöllesi sopiva palvelupaketti!

 

 

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.