Ravitsemispalvelut

Ravitsemispalvelut

Terveellistä, ravitsevaa ja monipuolista kotiruokaa asumispalvelujen asiakkaille

Menten ravitsemispalvelut valmistavat päivän ateriat kaikkiin Menten asumispalveluyksiköihin Lahdessa ja Heinolassa. Yhteisöllisessä asumisessa ja ympärivuorokautisessa palveluasumisessa ateriat kuuluvat palvelun hintaan. Tuetussa asumispalvelussa olevat asiakkaat voivat halutessaan tilata ateriapalvelun kotiinsa.

Ravitsemispalveluiden tuotannossa ja ruokalistasuunnittelussa huomioidaan erilaiset kansalliset ja kansainväliset ravitsemus-, ruoka- ja ikäsuositukset kuten myös asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja erityisruokavaliot. Myös valtakunnalliset teemaviikot, juhlapyhät ja asiakkaiden toiveruokaviikot vaikuttavat ruokalistasuunnittelussa tuoden monipuolisuutta ja vaihtelua tarjontaan. Ravitsemispalveluiden raaka-aine ja tarvikehnakinnassa suositaan lähitoimittajia ja kotimaisuutta.

Ravitsemispalveluiden tavoitteena on asiakkaiden terveyden edistäminen ja terveellisen elämäntavan tukeminen osana asiakkaan kuntoutumista. Maittava ja moniopuolinen ateriatarjonta, ystävällinen ja avulias ravitsemispalvelujen henkilökunta ja viihtyisät ruokailutilat asumispalveluyksiköissä luovat suotuisan lähtökohdan ja ovat merkittävä tekijä Menten asiakkaiden toipumisen ja elämän hallinnan edistämisessä. Ravitsemispalvelut kehittävät toimintaansa saamansa jatkuvan asiakaspalautteen ja säännöllisesti toteutettavan kattavan asiakaspalautekyselyn perusteella.

 

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.