Etsitään tarinoita elokuvaan

Etsitään tarinoita elokuvaan

Joonas Berghäll  (Tuotantoyhtiö OKTOBER Oy) työstää uutta elokuvaansa, jossa kerrotaan erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olleiden miesten tarinoita.  Suomalaismiesten tyytyväisyys omaan elämäänsä laskee tilastojen mukaan 30 ikävuoden jälkeen ja naiset ovat keskimäärin tyytyväisempiä elämäänsä kuin miehet – me haluamme ymmärtää miksi.

Berghäll etsii nyt miehiä jakamaan oman tarinansa ja kokemuksensa

Elokuvassa käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa miesten koulutustaso ja oppimisen haasteet, miesten kokemukset omasta asemastaan avioerossa ja lasten huoltajuusasioissa sekä miesten mielenterveys ja tyytyväisyys omaan elämäänsä. Elokuvassa tarkastellaan miten hyvinvointiin, terveyteen ja tasa-arvoon liittyvät kysymykset ilmenevät juuri miesten arjessa ja kokemuksissa.

Uudessa elokuvassa halutaan tuoda julki sellaisia miesten tarinoita ja haastaviakin kokemuksia, joista ei ole välttämättä ollut mahdollista puhua aikaisemmin avoimesti ääneen. Elokuvassa pyritään käsittelemään aihepiiriä monitasoisesti sekä kaikkia osapuolia kunnioittaen. Lue lisää alla olevan linkin tiedotteesta.

Elokuva Tarinat Oktober

Jaa

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.