Toimisto on suljettu 10-12.8.2022. Toimistolla voit kuitenkin asioida sulusta huolimatta sopimalla tapaamisen toimistolla työskentelevien kanssa.

Päihdetilannekysely 2019

Päihdetilannekysely 2019

Mente Palvelut on mukana kehittämässä seudullista mielenterveys- ja päihdetyötä ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön seudullisessa koordinaatioryhmässä. Osana kehittämistyötä toteutetaan kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa sekä Iitissä, Myrskylässä ja Pukkilassa päihdetilannekysely ajalla 9.9. -13.10. 2019. Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja tekemistä Päijät-Hämeen, Iitin, Myrskylän ja Pukkilan kunnissa.

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastaaminen on luottamuksellista, yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä.

Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja käsittelystä vastaa ehkäisevän työn seutukoordinaattori Susanna Leimio.

Osallistu kyselyyn: https://bit.ly/2OW5j6e

Jaa

Ota yhteyttä

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.