Olemme muuttaneet 1.2.2024 alkaen toisiin tiloihin Fellmannia-taloon osoitteessa Kirkkokatu 27, 4. krs.
Asioidessasi Menten toimistolla tai Siivittämössä ajalla 24.6. - 4.8., huomioithan, että Fellmannia-talon ulko-ovet ja aulapalvelu ovat avoinna klo 10 - 14. Jos asioit ko. aikojen ulkopuolella, soita henkilölle, jota olet tulossa tapaamaan (ks. yhteystiedot-sivu).
Huom! Heinäkuussa toimistolla asiointi vain ajanvarauksella.

Mente Palvelut on muuttanut uusiin toimitiloihin Fellmanniaan!

Mente Palvelut on muuttanut uusiin toimitiloihin Fellmanniaan!

Mente Palvelut on muuttanut uusiin toimitiloihin Fellmanniaan!

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrisen säätiön eli Mente Palveluiden hallinnon ja tukipalveluiden toimisto sekä Psykofyysisen fysioterapian palvelut ja Siivittämö-hanke ovat muuttaneet niin kutsutusta Tevin talosta 29.1.2024 uusiin toimitiloihin Fellmanniaan, osoitteeseen Kirkkokatu 27, 15140 Lahti.

Fellmannia on uudenlainen kumppanuuteen perustuva talo, jossa yhdistykset, yritykset ja julkinen sektori voivat kohdata, toimia ja kehittää kuntalaisten hyvinvointia, terveyttä ja osallisuutta. Kumppanuuden toimintaedellytyksiä ovat luomassa Yhdessä Päijät-Häme -hanke ja Paavola-Kiinteistöt Oy. Yhdessä Päijät-Häme on Kansalaistoiminnan kehittämishanke, jonka tavoitteena on parantaa kansalaistoiminnan toimintaedellytyksiä, perustaa uudenlaisia yhteisötiloja Päijät-Hämeen kuntiin, vakiinnuttaa järjestöjen, kuntien ja hyvinvointialueen välistä yhteistyötä sekä jalkauttaa Päijät-Hämeen Yhdistysfoorumin strategiaa kuntiin. Hankkeen yhtenä osatavoitteena on kehittää uudenlainen yhteisökeskus, joka lisää kuntalaisten aktiivista toimijuutta ja osallisuutta ja edistää järjestöjen yhteistoimintaa. Fellmannia-talo ei ole vielä saanut lopullista nimeään, seuraa Yhdessä Päijät-Häme -hankkeen sivuja ja tilaa hankkeen uutiskirje!

Mente yhteiskehittämisen ja yhdyspintatyön asialla!

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö eli Mente Palvelut on toiminut kuntalaisten hyväksi jo 34 vuoden ajan. Mente on tuottanut elämän ja arjen hallinnan palveluita ja mielen hyvinvointia edistävää toimintaa ja näin ollen on hyvin luonnollista muuttaa osaksi yhteisöllisempää toimintaympäristöä, jossa voimme edistää kuntalaisten hyvinvointia, terveyttä ja osallisuutta tiiviimmässä yhteistyössä eri yhdistysten, yritysten ja julkisten toimijoiden kanssa. Mente haluaa olla etulinjassa edistämässä yhteiskehittämisen ja yhdyspintatyön kulttuuria, ja teemme sen parhaiten olemalla konkreettisesti lähellä muita yhdistyksiä ja toimijoita. Uskomme, että saman katon alla toimiminen lisää vuorovaikutusta, yhteistä ideointia ja innovaatioiden syntymistä ja siten vahvistaa Päijät-Hämeen hyvinvointisuunnitelman tavoitteita: Osallisuutta ja Yhteisöllisyyttä, Mielen hyvinvointia, Arjen turvallisuutta, Päihteettömyyttä ja Terveellisiä elintapoja. Olemme valmiita kehittämään kumppanuuteen perustuvan yhteisökeskuksen toimintakulttuuria kuntien ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueen ja Päijät-Hämeen liiton kanssa

Fellmanniassa järjestetään talon avajaiset maaliskuun aikana, niistä tiedotetaan niin ikään Yhdessä Päijät-Häme -hankkeen sivuilla ja jatkossa myös talon omilla, myöhemmin perustettavilla nettisivuilla. Avajaisista informoidaan myös Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturvayhdistys Ry:n nettisivuilla.

Mente toimii siis helmikuun alusta alkaen Fellmannia-talon 4. kerroksessa. Fysioterapeuttimme vastaanotto- ja hoitotilat sijaitsevat talon 1. kerroksessa.

Tule Mentelle kylään Fellmanniaan! Ja aina sellaisena kuin olet!

Jaa

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.