Olemme muuttaneet 1.2.2024 alkaen toisiin tiloihin Fellmannia-taloon osoitteessa Kirkkokatu 27, 4. krs.
Asioidessasi Menten toimistolla tai Siivittämössä ajalla 24.6. - 4.8., huomioithan, että Fellmannia-talon ulko-ovet ja aulapalvelu ovat avoinna klo 10 - 14. Jos asioit ko. aikojen ulkopuolella, soita henkilölle, jota olet tulossa tapaamaan (ks. yhteystiedot-sivu).
Huom! Heinäkuussa toimistolla asiointi vain ajanvarauksella.

Kulttuurikokemusasiantuntija- koulutusta Lahdessa

Kulttuurikokemusasiantuntija- koulutusta Lahdessa

Kaunis mieli- hankkeen kevään 2020 Lahden kulttuurikokemusasiantuntija- koulutus on suunnattu mielenterveystoipujille, jotka haluavat kertoa oman kokemustarinansa taiteen keinoin. Kokemusasiantuntija on henkilö, jolla on kokemustietoa sairaudesta tai jostakin muusta haastavasta elämäntilanteesta ja joka haluaa kertoa sekä jakaa kokemustarinansa ja vaikuttaa ympäristöönsä.

Koulutuksen sisältönä on oman kokemustarinan kirjoittaminen ja jakaminen ryhmässä, vuorovaikutus ja itseilmaisu ja eri taidemenetelmiin (mm. teatteri ja draama, liike, kuva ja runo) tutustuminen sekä oman kulttuurikokemustarinakokonaisuuden valmistaminen ja esittäminen. Koulutus sisältää myös itsenäisiä kotitehtäviä.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä, vaan olennaista on motivaatio ja halu kirjoittaa ja kertoa oma kokemustarina sekä käyttää valitsemiaan taidemenetelmiä oman tarinankerronnan tukena.

Lue alla olevasta linkistä tarkemmat tiedot koulutuksesta.

 

KM Aikataulu Lahti

 

 

Jaa

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.