Olemme muuttaneet 1.2.2024 alkaen toisiin tiloihin Fellmannia-taloon osoitteessa Kirkkokatu 27, 4. krs.
Asioidessasi Menten toimistolla tai Siivittämössä ajalla 24.6. - 4.8., huomioithan, että Fellmannia-talon ulko-ovet ja aulapalvelu ovat avoinna klo 10 - 14. Jos asioit ko. aikojen ulkopuolella, soita henkilölle, jota olet tulossa tapaamaan (ks. yhteystiedot-sivu).
Huom! Heinäkuussa toimistolla asiointi vain ajanvarauksella.

Mente on nyt netissä ja somessa

Mente on nyt netissä ja somessa

Menten uudet nettisivut ja yhteystiedot

Uuden markkinointinimemme Menten myötä säätiö julkaisi uudet nettisivut. Voit ottaa meihin yhteyttä uusien nettisivujen kautta.  Tervetuloa tutustumaan Menten maailmaan! Myös sähköiset yhteystiedot muuttuvat 19.2.2019 alkaen. Jatkossa sähköpostimme ovat muotoa nimi.sukunimi@mente.fi. Nykyiset osoitteet (phsps.fi /phsospsyk.net) ovat voimassa toistaiseksi ja niistä ohjataan automaattisesti uusiin osoitteisiin.

Nettisivujemme kautta voit liittyä postituslistalle, jos haluat saada tietoa ajankohtaisista kuulumisistamme. Lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä nettisivujen sähköisen yhteydenottopyynnön kautta.

Mente somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta, nettisivujemme kautta pääset Menten Facebookiin ja Instagramiin. Tiedotamme sosiaalisessa mediassa toiminnastamme ja tulevista tapahtumista sekä esimerkiksi avoimista työpaikoistamme.

Jaa

Etsitkö yhteystietoja?

Yhteystiedot löytyvät täältä

Lähetä viesti

Tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.